Условия за ползване

Ползването на сайта www.lovechcare.eu  е обвързано с приемането на настоящите Условия за ползване на сайта.

Информация за собственика:

„Аукцион Мениджмънт“ ЕООД
Адрес регистрация:
Ловеч 5500
ул. „Христо Ботев“ 47А
ИК 110565209
ф.д. 466/2006 на Ловешки окръжен съд

Управител: Павлин Иванов

GSM: 0886 735213

Ако, не сте съгласни с описаните по-долу условия, моля да не ползвате и не посещавате този сайт.

Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, генерирани от екипа на www.lovechcare.eu са собственост на „Аукцион Мениджмънт“ ЕООД и съответно се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Р България, както и релевантните актове на Европейския съюз (освен ако друго не е изрично указано на съответния сайт за конкретния случай).

Този сайт и съдържанието му се предоставят за Ваше удобство. Съдържанието на страниците на www.lovechcare.eu  се предоставя на база „както е“ и „както е на разположение“. www.lovechcare.eu не гарантират, че страници в глобалната мрежа ще бъдат непрекъснато на разположение или, че в тях не е възможно появяване на грешки. Издателите на сайта, не носят отговорност за технически грешки или пропуски, както и за всички проблеми, които могат да възникнат поради случайни технически фактори или злонамерена външна намеса.

Потребителят изрично се съгласява да използва www.lovechcare.eu  изцяло на свой риск.
Ползването на всички материали, включително отпечатване на страници, за лични нужди е свободно, за други сайтове или издания е разрешено след получаване на изрично писмено съгласие на www.lovechcare.eu

Информацията, която събира www.lovechcare.eu от своите потребители, не съдържа лични данни за лицата, предоставя се доброволно, нейната достоверност не се проверява и служи единствено за улеснение на потребителите. Събраната информация не се предоставя на трети страни, с изключение на предвидените в закона случаи.

www.lovechcare.eu не носи отговорност, за всякакви възможни повреди и ущърб, свързани с компютърното оборудване на потребителя ползващ настоящия сайт или друга негова собственост, причинени в следствие на достъпа до настоящия сайт и неговото ползване.

www.lovechcare.eu  не поема отговорност за преки или косвени вреди, които са в резултат от ползването или невъзможността за ползване на сайта или свързаните и предоставяни услуги.

Сайтът съдържа връзки към други сайтове, където www.lovechcare.eu няма контрол и не носи отговорност за съдържанието на намиращата се там информация. Връзката към други сайтове не означава, че www.lovechcare.eu  одобрява или неодобрява предлаганите там продукти или услуги.
www.lovechcare.eu  си запазва правото по всяко време да извършва промени без предупреждение.

С регистрацията си в сайта, приемате, че може да получавате електронни съобщения от администраторите  на посоченият от Вас имейл адрес.

С приемането на настоящите условия за ползване на сайта, Вие декларирате, че осъзнавате възможността за евентуални прекъсвания и друг вид затруднения при осъществяване на Интернет връзката до уебсайта, които могат да възникнат независимо от положената грижа от страна на www.lovechcare.eu .

Ползването на сайта www.lovechcare.eu  е обвързано с приемането на настоящите Условия за ползване на сайта.

Информация за собственика:

„Аукцион Мениджмънт“ ЕООД
Адрес регистрация:
Ловеч 5500
ул. „Христо Ботев“ 47А
ИК 110565209
ф.д. 466/2006 на Ловешки окръжен съд

Управител: Ивайло Иванов

GSM: 0886 735213

 

Help-Desk